Nuggets crocante de pui
- 5 minute
- 20 minute
- Medie
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 282 Kcal
- 31 g proteine
- 3 g grăsimi
- 32 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
Preîncălziți cuptorul la 190°C.
Tăiați bucățile de carne de pui în fâșii mari.
Într-un castron mic, amestecați iaurtul, turmericul, sarea, piperul și ardeiul iute chilli.
Într-un alt bol, zdrobiți fulgii de porumb cu ajutorul mâinilor sau a blender-ului de mână.
Transferați carnea de pui tăiată în bolul cu amestecul de iaurt și amestecați totul cu mâinile, pentru ca fiecare bucată să fie acoperită uniform.
Dați fiecare fâșie de carne prin fulgii de porumb zdrobiți și plasați bucățile pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Coaceți nuggets-urile în cuptorul preîncălzit la 190°C, timp de 20 de minute.
Înainte de a servi nuggets-urile, verificați ca mijlocul să nu fie crud. Este suficient doar să tăiați o bucată în jumătate cu un cuțit – dacă interiorul este roz, mai trebuie coapte.
Serviți nuggets-urile cu un dip la alegere – noi am creat un dip amestecând iaurt, usturoi, coaja unei lime și frunze de pătrunjel.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Wow.. Am fost foarte surprins cât de excelent a fost..
Traducere automată
Super reteta, am adaugat condimente in marinada de pui, poate data viitoare as adauga mai putin turmeric si mai mult chili, dar asta depinde de preferintele de gust. Mâncare de top cu dip de iaurt!
Traducere automată