Nuggets de pui
- 10 minute
- 20 minute
- Ușor
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 355 Kcal
- 29 g proteine
- 10 g grăsimi
- 33 g carbohidrați
Ingrediente
Mod de preparare
Preîncălziți cuptorul la 190°C.
Până se încălzește cuptorul, curățați pieptul de pui și tăiați‑l fâșii.
Pregătiți‑vă două castroane: în primul castron, amestecați iaurtul cu turmericul și cu puțină sare, iar în al doilea fărâmițați fulgii de porumb.
Plasați carnea de pui în castronul cu iaurtul și amestecați bine, pentru ca toate bucățile să fie acoperite uniform.
Apoi, dați fiecare bucată prin fulgii de porumb.
Tapetați o tavă cu hârtie de copt și plasați bucățile pe aceasta.
Coaceți nuggets‑urile la 180–190°C, timp de aproximativ 20 de minute. Înainte de servire, asigurați‑vă că bucățile de carne s‑au copt uniform.
Porționați nuggets‑urile pe 3 farfurii și serviți.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Suculent și mai bun decât fripturile obișnuite
Traducere automată
Aș recomanda să marinați puiul în amestecul de iaurt cu câteva ore înainte pentru ca aroma condimentelor să iasă mai bine în evidență. Și folosește cei mai ieftini fulgi de porumb, eu am folosit unii „mai buni” și fâșiile aveau un gust atât de dulce, probabil de la fulgi de porumb
Traducere automată