
Colagen hidrolizat din pește, cu acid hialuronic și vitaminele C și E (aromă de mango)

Bisglicinat de magneziu

Preîncălziți cuptorul la 190°C.
Până se încălzește cuptorul, curățați pieptul de pui și tăiați‑l fâșii.
Pregătiți‑vă două castroane: în primul castron, amestecați iaurtul cu turmericul și cu puțină sare, iar în al doilea fărâmițați fulgii de porumb.
Plasați carnea de pui în castronul cu iaurtul și amestecați bine, pentru ca toate bucățile să fie acoperite uniform.
Apoi, dați fiecare bucată prin fulgii de porumb.
Tapetați o tavă cu hârtie de copt și plasați bucățile pe aceasta.
Coaceți nuggets‑urile la 180–190°C, timp de aproximativ 20 de minute. Înainte de servire, asigurați‑vă că bucățile de carne s‑au copt uniform.
Porționați nuggets‑urile pe 3 farfurii și serviți.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
.
Traducere automată
Suculent și mai bun decât fripturile obișnuite
Traducere automată