CautăCautăoznámeníNotificăriProfilul meuProfilul meuCoș de cumpărăturiCoș de cumpărături 0
Vreau să gătesc Magazin Despre noi Contactați-ne

Valori nutriționale la o porție/bucată

  • 355 Kcal
  • 29 g proteine
  • 10 g grăsimi
  • 33 g carbohidrați

Bisglicinatul de magneziu se mândrește cu o absorbție și o biodisponibilitate nemaipomenită

  • Numărul unu pe piață
  • Luptă împotriva oboselii
  • Ajută la combaterea cârceilor
Informații suplimentare

Ingrediente

Completare eficientă și sigură de 100% din doza zilnică recomandată de magneziu

  • Stimularea procesului de regenerare
  • Ajută la migrene
  • Mai mult de 1.000 de recenzii
Informații suplimentare
banner image

Mod de preparare

1

Preîncălziți cuptorul la 190°C.

2

Până se încălzește cuptorul, curățați pieptul de pui și tăiați‑l fâșii.

3

Pregătiți‑vă două castroane: în primul castron, amestecați iaurtul cu turmericul și cu puțină sare, iar în al doilea fărâmițați fulgii de porumb.

4

Plasați carnea de pui în castronul cu iaurtul și amestecați bine, pentru ca toate bucățile să fie acoperite uniform.

5

Apoi, dați fiecare bucată prin fulgii de porumb.

6

Tapetați o tavă cu hârtie de copt și plasați bucățile pe aceasta.

7

Coaceți nuggets‑urile la 180–190°C, timp de aproximativ 20 de minute. Înainte de servire, asigurați‑vă că bucățile de carne s‑au copt uniform.

8

Porționați nuggets‑urile pe 3 farfurii și serviți.

RECOMANDARE
Serviți nuggets‑urile cu un dip, pe care îl puteți pregăti prin mixarea acestor ingrediente: 200 g de roșii tăiate din conservă, o mână de roșii uscate în ulei, 1 linguriță de zeamă de lămâie, 1 lingură de miere, busuioc proaspăt, 1 lingură de ulei de măsline, 1 cățel de usturoi, o jumătate de linguriță de ardei iute chili și 100 g de nuci caju înmuiate peste noapte.
Autorul rețetei
Echipa Să Mâncăm Sănătos
Creați-vă propriul rețetar
  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.

Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți

Petra Posoltová
15. August 2023

Suculent și mai bun decât fripturile obișnuite

Traducere automată

Nina Drášilová
18. Martie 2023

Aș recomanda să marinați puiul în amestecul de iaurt cu câteva ore înainte pentru ca aroma condimentelor să iasă mai bine în evidență. Și folosește cei mai ieftini fulgi de porumb, eu am folosit unii „mai buni” și fâșiile aveau un gust atât de dulce, probabil de la fulgi de porumb

Traducere automată

Pablito
26. Februarie 2023

banner image
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie

Abonați-vă la rețete

Fiți la curent cu noile rețete! De două ori pe săptămână, vi le trimitem pe e-mail. Iar, dacă cumva nu vă plac, vă puteți dezabona cu ușurință.

Creați-vă propriul rețetar

  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.