Pachețele de primăvară cu tofu afumat și sos de arahide
- 15 minute
- 2 minute
- Medie
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 153 Kcal
- 5 g proteine
- 7 g grăsimi
- 18 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
Se taie morcovul și castravetele în bastonașe lungi. Tăiați și tofu în bastonașe de aceeași lungime.
Se încălzește o tigaie antiaderentă și se prăjesc în ea baghetele de tofu până devin aurii pe toate părțile. Se lasă deoparte.
Tăiați avocado în 8 fâșii și rupeți salata iceberg în bucăți mici. Se fierb tăițeii de orez conform instrucțiunilor de pe ambalaj, se scurg și se clătesc cu apă rece.
Se întind foile individuale de hârtie de orez pe o farfurie. Se stropește uniform cu apă și se așteaptă ca hârtia să absoarbă apa și să devină moale.
În mijlocul hârtiei, se așază câteva frunze de salată iceberg, lăsând marginile libere, iar deasupra se așază o parte din tăiței. Se adaugă o optime de morcov, castravete și tofu prăjit și o fâșie de avocado. Dacă doriți, puteți adăuga câteva frunze de plante aromatice preferate.
Îndoiți marginile de sus și de jos ale hârtiei peste umplutură și înfășurați-o din lateral pentru a forma un rulou strâns. Se repetă cu restul de hârtie de orez și umplutură.
Pregătiți sosul amestecând mierea, untul de arahide, sosul de soia și apa într-un blender până la omogenizare.
Se taie pachețelele de primăvară în două și se servesc alături de unt de arahide.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Excelenta reteta 🤤 Am folosit batoane de surimi in loc de tofu. Am scufundat mereu hartia de orez intr-o oala cu apa pentru cateva secunde pana s-au inmuiat. Sosul este mai dulce, dar si delicios.
Traducere automată