CautăCautăoznámeníNotificăriProfilul meuProfilul meuCoș de cumpărăturiCoș de cumpărături 0
Vreau să gătesc Magazin Despre noi Contactați-ne

Valori nutriționale la o porție/bucată

  • 433 Kcal
  • 17,5 g proteine
  • 20,1 g grăsimi
  • 43 g carbohidrați

Frumusețea nu a avut niciodată un gust mai bun! Încercați colagen de mango

  • Ten tineresc
  • Păr superb
  • Unghii puternice
Informații suplimentare

Ingrediente

Completare eficientă și sigură de 100% din doza zilnică recomandată de magneziu

  • Stimularea procesului de regenerare
  • Ajută la migrene
  • Mai mult de 1.000 de recenzii
Informații suplimentare

Etichete

banner image

Mod de preparare

1

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj și se scurg.

2

Păstrați aproximativ ½ din parmezan pentru servire și mărunțiți restul parmezanului într-un blender împreună cu celelalte ingrediente.

3

Se încălzește o tigaie antiaderentă. Apoi se toarnă amestecul tocat și se încălzește la foc mic timp de aproximativ 5 minute.

4

Adăugați pastele scurse în sos și amestecați.

5

Se presară amestecul finit cu parmezan și se servește.

Autorul rețetei
Echipa Să Mâncăm Sănătos
Creați-vă propriul rețetar
  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.

Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți

renatajochymkovaseznamcz
11. Iunie 2024

Karolina Skalska
06. Mai 2024

Delicios si rapid. In loc de parmezan am folosit gouda.😊

Traducere automată

evaluări_1314738
fmsfv9vqt9@privaterelay.appleid.com
24. Februarie 2024

E interesant cât de saturat este.

Traducere automată

banner image
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie

Abonați-vă la rețete

Fiți la curent cu noile rețete! De două ori pe săptămână, vi le trimitem pe e-mail. Iar, dacă cumva nu vă plac, vă puteți dezabona cu ușurință.

Creați-vă propriul rețetar

  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.