Paste din porumb cu carne de pui și pesto
- 10 minute
- 15 minute
- Medie
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 430 Kcal
- 41 g proteine
- 13 g grăsimi
- 37 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
Începeți cu pregătirea pesto-ului.
Spălați spanacul în apă rece și introduceți în mixer, adăugând nucile, avocado-ul, usturoiul, iaurtul și o lingură de ulei de măsline.
Omogenizați până sa va crea o pastă uniformă, apoi condimentați cu sare și piper după gust.
Condimentați pieptul de pui cu sare și piper și prăjiți pe o tigaie cu două linguri de ulei de măsline. După aproximativ 15 minute, stingeți focul și tăiați pieptul de pui felii.
Fierbeți pastele în apă cu sare în funcție de timpul de pe ambalaj.
Apoi, scurgeți pastele și amestecați-le cu pesto-ul creat.
Împărțiți pastele în 4 farfurii și adăugați o bucată de carne de pui în fiecare farfurie.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Am adaugat si coriandru proaspat in pesto. E destul de bun, poate ar trebui mai asezonat putin.
Traducere automată
perfect echilibrat
Traducere automată