
Colagen premium cu acid hialuronic și vitaminele C și E (aromă de mango)

Bisglicinat de magneziu

Preîncălziți cuptorul la 180 °C și pregătiți-vă o tavă.
Curățați pieptul de pui și presărați-l cu sare și piper.
Spălați cartofii bine cu o perie sub apă curgătoare, fără a îi decoji. Apoi tăiați-i în sferturi și presărați.
Așezați pieptul de pui în tavă împreună cu cartofii.
Într-un bol, bateți smântâna împreună cu supa de pui, cimbrul, rozmarinul, uleiul de măsline și muștarul. Apoi, turnați acest amestec peste cartofii și pieptul de pui.
Puneți tava în cuptor și coaceți la 180 °C, timp de 30–40 de minute.
Scoateți tava din cuptor și adăugați o mână de spanac proaspăt. Lăsați să se răcească puțin și serviți.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Ideea în sine e grozavă și conform rețetei am făcut-o și cartofii au ieșit cruzi și sosul nu seamănă cu un sos ci cu apă, smântâna e cu siguranță mai grasă 18% cel puțin, trebuie gătită mult mai mult de 30-40 de minute, pariez că e o oră sau chiar mai mult.
Traducere automată
În loc de sos de smântână, există apă. Am copt cartofii la 180 °C timp de 1 oră și 10 minute pentru că erau încă cruzi. Are un gust bun.
Traducere automată
În 35 de minute, cartofii nu sunt chiar moi, trebuie să-i dai la cuptor în prealabil. Dar carnea era delicioasă. Am pus crema de orez, dupa reteta, si pot spune cu siguranta ca nu am mancat niciodata carne mai bine copta si in acelasi timp suculenta! Rețeta este grozavă ca o cină ușoară 👍 Combinație cu adevărat excelentă!
Traducere automată