CautăCautăoznámeníNotificăriProfilul meuProfilul meuCoș de cumpărăturiCoș de cumpărături 0
Vreau să gătesc Magazin Despre noi Contactați-ne

Valori nutriționale la o porție/bucată

  • 538 Kcal
  • 42,1 g proteine
  • 14,5 g grăsimi
  • 55,5 g carbohidrați

Reishi – revitalizare, relaxare și echilibru

  • Gata cu oboseala
  • Sănătatea ficatului
  • Medicina tradițională chineză
Informații suplimentare

Ingrediente

Completare eficientă și sigură de 100% din doza zilnică recomandată de magneziu

  • Stimularea procesului de regenerare
  • Ajută la migrene
  • Mai mult de 1.000 de recenzii
Informații suplimentare

Etichete

banner image

Mod de preparare

1

Preîncălziți cuptorul la 180 °C și pregătiți-vă o tavă.

2

Curățați pieptul de pui și presărați-l cu sare și piper.

3

Spălați cartofii bine cu o perie sub apă curgătoare, fără a îi decoji. Apoi tăiați-i în sferturi și presărați.

4

Așezați pieptul de pui în tavă împreună cu cartofii.

5

Într-un bol, bateți smântâna împreună cu supa de pui, cimbrul, rozmarinul, uleiul de măsline și muștarul. Apoi, turnați acest amestec peste cartofii și pieptul de pui.

6

Puneți tava în cuptor și coaceți la 180 °C, timp de 30–40 de minute.

7

Scoateți tava din cuptor și adăugați o mână de spanac proaspăt. Lăsați să se răcească puțin și serviți.

Autorul rețetei
Echipa Să Mâncăm Sănătos
Creați-vă propriul rețetar
  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.

Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți

Natalia Sadowska
13. Iunie 2025

Ideea în sine e grozavă și conform rețetei am făcut-o și cartofii au ieșit cruzi și sosul nu seamănă cu un sos ci cu apă, smântâna e cu siguranță mai grasă 18% cel puțin, trebuie gătită mult mai mult de 30-40 de minute, pariez că e o oră sau chiar mai mult.

Traducere automată

Zuzana Gulová
05. Mai 2025

În loc de sos de smântână, există apă. Am copt cartofii la 180 °C timp de 1 oră și 10 minute pentru că erau încă cruzi. Are un gust bun.

Traducere automată

Jana Nováková
07. Aprilie 2025

În 35 de minute, cartofii nu sunt chiar moi, trebuie să-i dai la cuptor în prealabil. Dar carnea era delicioasă. Am pus crema de orez, dupa reteta, si pot spune cu siguranta ca nu am mancat niciodata carne mai bine copta si in acelasi timp suculenta! Rețeta este grozavă ca o cină ușoară 👍 Combinație cu adevărat excelentă!

Traducere automată

banner image
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie

Abonați-vă la rețete

Fiți la curent cu noile rețete! De două ori pe săptămână, vi le trimitem pe e-mail. Iar, dacă cumva nu vă plac, vă puteți dezabona cu ușurință.

Creați-vă propriul rețetar

  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.