coșul este gol
Piure de dovleac - rețeta de bază
- 10 minute
- 80 minute
- Ușor
Doriți o rețetă de piure de dovleac? Atunci astăzi ne-am nimerit la țintă! Are un gust minunat în sine, dar și ca adaos la diverse alte mâncăruri.
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 44 Kcal
- 2 g proteine
- 0 g grăsimi
- 12 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
1
Se taie 500 g de dovleac decojit în cuburi și se întinde pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
2
Coaceți dovleacul la 170-180 °C timp de aproximativ 80 de minute.
3
Se lasă să se răcească și apoi se macină cu ajutorul unui blender până se obține un piure omogen.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Cu siguranță nu coace timp de 80 de minute!! Am ars câteva bucăți după aproximativ 50 de minute.
Traducere automată
Foarte bine, simplu
Traducere automată