CautăCautăoznámeníNotificăriProfilul meuProfilul meuCoș de cumpărăturiCoș de cumpărături 0
Vreau să gătesc Magazin Despre noi Contactați-ne

Valori nutriționale la o porție/bucată

  • 44 Kcal
  • 2 g proteine
  • 0 g grăsimi
  • 12 g carbohidrați

Neteziți-vă tenul și descoperiți o nouă încredere în sine cu ajutorul colagenului

  • Ten strălucitor
  • Păr superb
  • Articulații sănătoase
Informații suplimentare

Ingrediente

Completare eficientă și sigură de 100% din doza zilnică recomandată de magneziu

  • Stimularea procesului de regenerare
  • Ajută la migrene
  • Mai mult de 1.000 de recenzii
Informații suplimentare

Etichete

banner image

Mod de preparare

1

Se taie 500 g de dovleac decojit în cuburi și se întinde pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.

2

Coaceți dovleacul la 170-180 °C timp de aproximativ 80 de minute.

3

Se lasă să se răcească și apoi se macină cu ajutorul unui blender până se obține un piure omogen.

Autorul rețetei
Echipa Să Mâncăm Sănătos
Creați-vă propriul rețetar
  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.

Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți

Hana Lukášová
05. Martie 2024

Cu siguranță nu coace timp de 80 de minute!! Am ars câteva bucăți după aproximativ 50 de minute.

Traducere automată

Michaela Hortová
20. Octombrie 2023

Foarte bine, simplu

Traducere automată

esterkamiroslav@gmail.com
29. Septembrie 2023

banner image
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie

Abonați-vă la rețete

Fiți la curent cu noile rețete! De două ori pe săptămână, vi le trimitem pe e-mail. Iar, dacă cumva nu vă plac, vă puteți dezabona cu ușurință.

Creați-vă propriul rețetar

  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.