CautăCautăoznámeníNotificăriProfilul meuProfilul meuCoș de cumpărăturiCoș de cumpărături 0
Vreau să gătesc Magazin Despre noi Contactați-ne

Valori nutriționale la o porție/bucată

  • 147 Kcal
  • 7 g proteine
  • 10 g grăsimi
  • 7 g carbohidrați

Completare eficientă și sigură de 100% din doza zilnică recomandată de magneziu

  • Stimularea procesului de regenerare
  • Ajută la migrene
  • Mai mult de 1.000 de recenzii
Informații suplimentare

Ingrediente

Hidratare și întinerire cu fiecare înghițitură din colagenul nostru

  • Împotriva ridurilor
  • Combate celulita
  • Aromă grozavă, fără gust de pește
Informații suplimentare
banner image

Mod de preparare

1

Preîncălziți cuptorul la 190°C.

2

Într‑o oală, puneți apa la fiert. Spălați apoi conopida, separați‑o în bucățele, adăugându‑le în oală și fierbând totul la foc mediu, până vor deveni moi (aproximativ 5–10 minute).

3

Scurgeți conopida de apă, apoi pasați‑o cu mixerul.

4

Adăugați restul ingredientelor pentru aluat și mixați până se va crea un aluat compact.

5

Tapetați o tavă cu hârtie de copt și împărțiți aluatul cu o lingură în 4 pizze mici.

6

Într‑o tigaie, adăugați o lingură de ulei de măsline și căliți ceapa mărunțită la foc mic, aproximativ 2–3 minute. Adăugați pasta de tomate, călind totul încă două minute.

7

Apoi, adăugați roșiile tăiate și fierbeți sosul încă 5 minute la foc mediu, condimentând cu oregano, sare și piper.

8

Întindeți sosul într‑un strat uniform pe fiecare pizza și coaceți la 180–190°C, aproximativ 20 de minute.

9

După aceea, scoateți pizza din cuptor, adăugați peste sos ingredientele alese și coaceți încă 10 minute.

10

La final, tăiați pizza felii și serviți.

RECOMANDARE
Pe pizza, puteți adăuga mozzarella, măsline, șuncă, parmezan, rucola sau roșii și busuioc.
Autorul rețetei
Echipa Să Mâncăm Sănătos
Creați-vă propriul rețetar
  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.

Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți

Brygida Zdrzalek
03. Martie 2024

pizza are gust bun. Coacerea a durat aproximativ o oră. S-a destrămat puțin

Traducere automată

Filo
11. Februarie 2024

Pizza în sine nu a avut un gust rău. Deasupra am adăugat șuncă, porumb și mozzarella mărunțită, iar porția încă avea un număr acceptabil de calorii. Problema este că este extrem de dezintegrant. Conform retetei, nu am adaugat faina, si poate ar fi fost ceva mai mica.

Traducere automată

banner image
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie

Abonați-vă la rețete

Fiți la curent cu noile rețete! De două ori pe săptămână, vi le trimitem pe e-mail. Iar, dacă cumva nu vă plac, vă puteți dezabona cu ușurință.

Creați-vă propriul rețetar

  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.