Pizza din conopidă
- 10 minute
- 40 minute
- Medie
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 147 Kcal
- 7 g proteine
- 10 g grăsimi
- 7 g carbohidrați
Ingrediente
Mod de preparare
Preîncălziți cuptorul la 190°C.
Într‑o oală, puneți apa la fiert. Spălați apoi conopida, separați‑o în bucățele, adăugându‑le în oală și fierbând totul la foc mediu, până vor deveni moi (aproximativ 5–10 minute).
Scurgeți conopida de apă, apoi pasați‑o cu mixerul.
Adăugați restul ingredientelor pentru aluat și mixați până se va crea un aluat compact.
Tapetați o tavă cu hârtie de copt și împărțiți aluatul cu o lingură în 4 pizze mici.
Într‑o tigaie, adăugați o lingură de ulei de măsline și căliți ceapa mărunțită la foc mic, aproximativ 2–3 minute. Adăugați pasta de tomate, călind totul încă două minute.
Apoi, adăugați roșiile tăiate și fierbeți sosul încă 5 minute la foc mediu, condimentând cu oregano, sare și piper.
Întindeți sosul într‑un strat uniform pe fiecare pizza și coaceți la 180–190°C, aproximativ 20 de minute.
După aceea, scoateți pizza din cuptor, adăugați peste sos ingredientele alese și coaceți încă 10 minute.
La final, tăiați pizza felii și serviți.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
pizza are gust bun. Coacerea a durat aproximativ o oră. S-a destrămat puțin
Traducere automată
Pizza în sine nu a avut un gust rău. Deasupra am adăugat șuncă, porumb și mozzarella mărunțită, iar porția încă avea un număr acceptabil de calorii. Problema este că este extrem de dezintegrant. Conform retetei, nu am adaugat faina, si poate ar fi fost ceva mai mica.
Traducere automată