
Colagen hidrolizat din pește, cu acid hialuronic și vitaminele C și E (aromă de mango)

Bisglicinat de magneziu

Într-un bol, amestecați făina, uleiul, drojdia, laptele cald, sarea și zahărul. Acoperiți cu un prosop și plasați amestecul într-un loc călduros timp de o oră ca să crească în volum.
Într-un alt bol, amestecați roșiile din conservă, usturoiul zdrobit, cimbrul, oregano-ul și puțină sare.
Întindeți aluatul într-un cerc și plasați pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Ungeți aluatul cu un amestec de roșii, usturoi și condimente.
Pe suprafața aluatului, plasați felii de roșii proaspete și de mozzarella.
Coaceți pizza în cuptorul preîncălzit la 190°C, timp de aproximativ 25 minute.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Pizza buna, o sa incerc.
Traducere automată
Cu făina de secară, aluatul este mai uscat după coacere și, dimpotrivă, foarte lipicios în timpul procesării. Pentru mine data viitoare il voi incerca cu spelta in loc de secara
Traducere automată