Pizza integrală de casă
- 60 minute
- 25 minute
- Medie
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 223 Kcal
- 11 g proteine
- 7 g grăsimi
- 29 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
Într-un bol, amestecați făina, uleiul, drojdia, laptele cald, sarea și zahărul. Acoperiți cu un prosop și plasați amestecul într-un loc călduros timp de o oră ca să crească în volum.
Într-un alt bol, amestecați roșiile din conservă, usturoiul zdrobit, cimbrul, oregano-ul și puțină sare.
Întindeți aluatul într-un cerc și plasați pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Ungeți aluatul cu un amestec de roșii, usturoi și condimente.
Pe suprafața aluatului, plasați felii de roșii proaspete și de mozzarella.
Coaceți pizza în cuptorul preîncălzit la 190°C, timp de aproximativ 25 minute.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Cu făina de secară, aluatul este mai uscat după coacere și, dimpotrivă, foarte lipicios în timpul procesării. Pentru mine data viitoare il voi incerca cu spelta in loc de secara
Traducere automată
Excelent! Aluatul este slop slop și fiecare poate pune ce vrea pe el. Am folosit faina integrala de spelta si aluatul a iesit frumos.
Traducere automată