Quinoa cu sos de năut
- 2 minute
- 32 minute
- Ușor
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 420 Kcal
- 16 g proteine
- 13 g grăsimi
- 60 g carbohidrați
Ingrediente
Mod de preparare
1
Fierbeți quinoa după instrucțiunile de pe ambalaj.
2
Încingeți două linguri de ulei de măsline într‑o tigaie, adău‐ gați ceapa verde mărunțită și căliți‑o la foc mediu aproximativ 2 minute.
3
Apoi, adăugați pasta de tomate, usturoiul și roșiile și turnați 100 ml de apă. Puneți capacul și fierbeți la foc mediu, timp de 5–10 minute.
4
Strecurați năutul și adăugați‑l în tigaie, împreună cu două lingurițe de ardei iute, amestecați totul și fierbeți încă 5 minute.
5
La final, condimentați cu sare și piper, împărțiți amestecul în 4 farfurii și serviți cu quinoa.
RECOMANDARE
În sos puteți adăuga și mazăre, porumb sau alte legume, după gust.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
As adauga doar 200g de naut, era prea mult, dar in rest o reteta gustoasa si rapida. 👍
Traducere automată
Perfect
Traducere automată