Risotto thailandez cu lapte de cocos și nuci caju
- 15 minute
- 30 minute
- Medie
Italia cu gust thailandez? Nimic nu este imposibil. Încercați acest risotto thailandez, care este parfumat cu aroma nucii de cocos, și savurați gustul său delicat și unic, ușor dulce. Această rețetă este o sută la sută vegetariană și nu conține lactoză, așa că nu trebuie să vă temeți că vă va îngreuna digestia. Pur și simplu rețeta perfectă pentru vară!
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 578 Kcal
- 15 g proteine
- 31 g grăsimi
- 61 g carbohidrați
Ingrediente
- 200 g
- 2 linguri de Ulei de rapiță
- ½× ardei gras galben
- ½× ardei gras verde
- ½× ardei roșu
- 1 linguriță de Sare
- 200 ml de Lapte de nucă de cocos
- 50 g de Spanac
- 200 g de Caju
- 2× lime
- 1× ardei iute
Etichete
Mod de preparare
1
Clătiți orezul și turnați peste el de 2,5 ori mai multă apă. Presărați ușor cu sare și fierbeți la foc mic până va deveni moale.
2
Rumeniți nucile caju în cuptor la 180 °C, timp de 10 minute.
3
Căliți, în puțin ulei, ardeii tăiați cubulețe și ardeiul iute, adăugați sare și apoi turnați laptele de cocos și adăugați orezul, amestecând totul bine.
4
Îndepărtați de pe foc și plasați spanacul mărunțit, nucile caju rumenite, zeama de limă și coaja răzuită a unei lime, amestecând ușor.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Senzații și combinații de arome complet noi. Foarte buna mancarea. Am făcut-o exact după rețetă și am adăugat doar puțin xilitol pentru a contracara limei, iar în loc de chili proaspăt am adăugat puțin chili măcinat.😊
Traducere automată
Prea acrișor pentru gustul meu (am folosit sucul de la o lămâie și jumătate). Voi limita suma data viitoare.
Traducere automată