
Colagen hidrolizat din pește, cu acid hialuronic și vitaminele C și E (aromă de mango)

Bisglicinat de magneziu

Într‑o oală mare, puneți apă la fiert, adăugați cartofii de tip Grenaille nedecojiți și fierbeți‑i la foc mic, până vor deveni moi (va dura aproximativ 25 de minute).
Până ce se fierb cartofii, amestecați într‑un bol mare zeama de lămâie, o lingură de ulei de măsline și puțină sare.
Lăsați cartofii fierți să se răcească, apoi înjumătățiți‑i și adăugați‑i în bol peste celelalte ingrediente.
Într‑o tigaie, încingeți o lingură de ulei de măsline, adău‐ gați cerculețele de ceapă verde și merișoarele și căliți totul la foc mediu, timp de aproximativ 5 minute.
Adăugați în salată ceapa verde și merișoarele cu puțin coriandru proaspăt și serviți.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Proaspătă, gustoasă - am gătit și carnea de vită până s-a destrămat și am amestecat-o în salată 👌🏻.
Traducere automată
Absolut superba.
Traducere automată