Șnițel de pui cu unt de arahide și salată
- 20 minute
- 35 minute
- Ușor
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 490 Kcal
- 48 g proteine
- 21 g grăsimi
- 29 g carbohidrați
Ingrediente
- 2× piept de pi (aprox. 300 g)
- 40 g de Unt de arahide
- 1 cățel de Usturoi (apăsați)
- 1 linguriță de chimen măcinat
- 1 linguriță de Paprika afumată
- 1× ouă
- puțină de Sare
Etichete
Mod de preparare
Preîncălziți cuptorul la 180 °C.
Într-un bol, amestecați untul de arahide, usturoiul zdrobit, condimentele, oul și sarea.
Tăvăliți ambele bucăți de piept de pui în acest amestec și plasați-le apoi pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Coaceți la 180°C timp de aproximativ 25–35 de minute.
Până se coc șnițelele, pregătiți salata. Tăiați sfecla roșie în pene, rupeți frunzele de salată în bucăți și împărțiți în două farfurii.
Pregătiți dressing-ul prin a bate zeama de lămâie cu coaja de lămâie, mierea și sosul de soia. Turnați dressing-ul uniform peste sfecla roșie și salata.
Scoateți șnițelele din cuptor, verificați să fie complet gătite, porționați pe două farfurii și serviți.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Am dat o a doua șansă acestei rețete pentru că prima dată când am folosit unt de arahide de casă nu a ieșit. Astăzi, cu untul cumpărat, a fost cu adevărat nucă. Prefer o dietă fără carne, dar apreciez că carnea a fost suculentă cu o „crustă” gustoasă. Probabil că s-ar putea specifica ce frunze de salată se referă (cu excepția salatei iceberg). În rest, salata este grozavă ca garnitură.
Traducere automată