CautăCautăoznámeníNotificăriProfilul meuProfilul meuCoș de cumpărăturiCoș de cumpărături 0
Vreau să gătesc Magazin Despre noi Contactați-ne

Valori nutriționale la o porție/bucată

  • 650 Kcal
  • 45 g proteine
  • 31 g grăsimi
  • 47 g carbohidrați

Reishi – revitalizare, relaxare și echilibru

  • Gata cu oboseala
  • Sănătatea ficatului
  • Medicina tradițională chineză
Informații suplimentare

Ingrediente

Frumusețea nu a avut niciodată un gust mai bun! Încercați colagen de mango

  • Ten tineresc
  • Păr superb
  • Unghii puternice
Informații suplimentare
banner image

Mod de preparare

1

Preîncălziți cuptorul la 180°C.

2

Până se preîncălzește cuptorul, fierbeți cartofii în apă cu sare, până vor deveni moi.

3

Presărați somonul, ungeți‑l cu ulei și plasați‑l pe tavă cu pielea în jos.

4

Pregătiți o glazură din ghimbir, ardei iute, miere, muștar și piper.

5

Apoi, întindeți glazura peste somon și coaceți‑l la 170–180°C, timp de 15–20 de minute.

6

Serviți somonul cu cartofii fierți.

RECOMANDARE
La final, presărați cartofii cu puțin arpagic proaspăt. Cartofii fierți pot fi înlocuiți și cu o salată de cartofi.
Autorul rețetei
Echipa Să Mâncăm Sănătos
Creați-vă propriul rețetar
  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.

Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți

renatajochymkovaseznamcz
24. August 2024

Adéla Kršová
30. Aprilie 2024

Adéla Jelínková
25. Aprilie 2024

Îmi place această rețetă, am făcut-o pentru a enusa oară.🤩

Traducere automată

evaluări_1139216
banner image
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie

Abonați-vă la rețete

Fiți la curent cu noile rețete! De două ori pe săptămână, vi le trimitem pe e-mail. Iar, dacă cumva nu vă plac, vă puteți dezabona cu ușurință.

Creați-vă propriul rețetar

  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.