CautăCautăoznámeníNotificăriProfilul meuProfilul meuCoș de cumpărăturiCoș de cumpărături 0
Vreau să gătesc Magazin Despre noi Contactați-ne

Valori nutriționale la o porție/bucată

  • 650 Kcal
  • 45 g proteine
  • 31 g grăsimi
  • 47 g carbohidrați

O mână de ajutor naturală pentru sănătate și bunăstare – Reishi

  • Sprijină imunitatea
  • Protejează inima
  • Atenuează stresul
Informații suplimentare

Ingrediente

Frumusețea nu a avut niciodată un gust mai bun! Încercați colagen de mango

  • Ten tineresc
  • Păr superb
  • Unghii puternice
Informații suplimentare
banner image

Mod de preparare

1

Preîncălziți cuptorul la 180°C.

2

Până se preîncălzește cuptorul, fierbeți cartofii în apă cu sare, până vor deveni moi.

3

Presărați somonul, ungeți‑l cu ulei și plasați‑l pe tavă cu pielea în jos.

4

Pregătiți o glazură din ghimbir, ardei iute, miere, muștar și piper.

5

Apoi, întindeți glazura peste somon și coaceți‑l la 170–180°C, timp de 15–20 de minute.

6

Serviți somonul cu cartofii fierți.

RECOMANDARE
La final, presărați cartofii cu puțin arpagic proaspăt. Cartofii fierți pot fi înlocuiți și cu o salată de cartofi.
Autorul rețetei
Echipa Să Mâncăm Sănătos
Creați-vă propriul rețetar
  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.

Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți

Jaroslav Jerabek
30. Decembrie 2024

Am uitat mustarul dar tot era delicios :D

Traducere automată

evaluări_1536633
renatajochymkovaseznamcz
24. August 2024

Adéla Kršová
30. Aprilie 2024

banner image
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie

Abonați-vă la rețete

Fiți la curent cu noile rețete! De două ori pe săptămână, vi le trimitem pe e-mail. Iar, dacă cumva nu vă plac, vă puteți dezabona cu ușurință.

Creați-vă propriul rețetar

  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.