Spaghete cu sos de tofu
- 10 minute
- 15 minute
- Ușor
Pastele vegetariene nu trebuie să fie doar cu sos de roșii. Dați astăzi o șansă acestei rețete cu tofu afumat, smântână de soia și spanac baby și veți simți o adevărată simfonie de arome, la fel ca și restul familiei.
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 688 Kcal
- 30 g proteine
- 40 g grăsimi
- 51 g carbohidrați
Ingrediente
- 120 g de spaghete din făină integrală (în stare uscată)
- 2 linguri de ulei de rapiță
- 1× ceapă galbenă mare (tăiat fin)
- 2 căței de Usturoi (se taie în felii)
- 200 g de tofu afumat (se rade fin)
- 200 ml de smântână de soia (se poate înlocui cu 12% smântână de gătit)
- 1 linguriță de leurdă uscată
- 50 g de spanac baby proaspăt (poate fi și congelat)
- sare
Etichete
Mod de preparare
1
Aduceți apa cu sare la punctul de fierbere și fierbeți spaghetele conform instrucțiunilor de pe ambalaj (aproximativ 8–10 minute la foc mediu).
2
Până se fierb spaghetele, încingeți uleiul de rapiță la foc mediu într-o tigaie și căliți ceapa (2–3 minute).
3
Adăugați usturoiul și căliți totul aproximativ 2 minute la foc mediu.
4
Apoi adăugați tofu răzuit pe răzătoarea mică și căliți totul încă 5 minute la foc mediu.
5
Turnați peste smântâna de soia, adăugați leurda și condimentați cu sare. Amestecați pastele cu sosul și spanacul și serviți.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
nu ne-a plăcut
Traducere automată
Bun, dar trebuie bine asezonat. ;-)
Traducere automată