CautăCautăoznámeníNotificăriProfilul meuProfilul meuCoș de cumpărăturiCoș de cumpărături 0
Vreau să gătesc Magazin Despre noi Contactați-ne

Valori nutriționale la o porție/bucată

  • 282 Kcal
  • 6 g proteine
  • 18 g grăsimi
  • 22 g carbohidrați

O mână de ajutor naturală pentru sănătate și bunăstare – Reishi

  • Sprijină imunitatea
  • Protejează inima
  • Atenuează stresul
Informații suplimentare

Ingrediente

Reishi – revitalizare, relaxare și echilibru

  • Gata cu oboseala
  • Sănătatea ficatului
  • Medicina tradițională chineză
Informații suplimentare

Etichete

banner image

Mod de preparare

1

Încălziți o lingură de ulei de măsline și untul într-o oală.

2

Adăugați ceapa mărunțită și căliți-o aprox. 5 minute.

3

Curățați sparanghelul de părțile lemnoase și tăiați-l, păstrând câteva vârfuri pentru decorat.

4

După ce s-a călit ceapa, adăugați supa de legume și sparanghelul. Fierbeți supa timp de 10-15 minute sub capac.

5

Verificați dacă sparanghelul este suficient de moale (de consistența cartofilor fierți). Dacă nu, fierbeți supa până va deveni moale. Dacă sparanghelul este fiert, puneți oala deoparte, adăugați nucșoara și pasați.

6

Serviți supa decorată cu vârfurile prăjite ale sparanghelului.

Autorul rețetei
Echipa Să Mâncăm Sănătos
Creați-vă propriul rețetar
  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.

Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți

nw8nmsgf5pprivaterelayappleidcom
18. Mai 2024

Marie Snětinová
13. Aprilie 2024

sjp2w4tpf2@privaterelay.appleid.com
02. Iunie 2023

banner image
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie

Abonați-vă la rețete

Fiți la curent cu noile rețete! De două ori pe săptămână, vi le trimitem pe e-mail. Iar, dacă cumva nu vă plac, vă puteți dezabona cu ușurință.

Creați-vă propriul rețetar

  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.