Supă cremă de sparanghel
- 15 minute
- 20 minute
- Ușor
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 282 Kcal
- 6 g proteine
- 18 g grăsimi
- 22 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
Încălziți o lingură de ulei de măsline și untul într-o oală.
Adăugați ceapa mărunțită și căliți-o aprox. 5 minute.
Curățați sparanghelul de părțile lemnoase și tăiați-l, păstrând câteva vârfuri pentru decorat.
După ce s-a călit ceapa, adăugați supa de legume și sparanghelul. Fierbeți supa timp de 10-15 minute sub capac.
Verificați dacă sparanghelul este suficient de moale (de consistența cartofilor fierți). Dacă nu, fierbeți supa până va deveni moale. Dacă sparanghelul este fiert, puneți oala deoparte, adăugați nucșoara și pasați.
Serviți supa decorată cu vârfurile prăjite ale sparanghelului.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți