Tăieței de orez cu carne de vită
- 10 minute
- 15 minute
- Medie
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 617 Kcal
- 34 g proteine
- 25 g grăsimi
- 65 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
Se pun tăițeii de orez într-o oală cu apă rece și se lasă la înmuiat. Tăiați carnea în fâșii și puneți-o într-un castron. Se adaugă cățeii de usturoi pisați.
Se decojește ghimbirul și se rade fin. Adăugați ghimbirul în carne împreună cu făina de porumb și o lingură de ulei. Se asezonează cu sare și piper. Se amestecă bine și se lasă deoparte.
Acum pregătiți legumele. Se taie ardeii în fâșii subțiri și ceapa în felii.
Se încălzește o tigaie antiaderentă și se pune în ea carnea marinată. Se prăjește carnea pe toate părțile (20 de minute), apoi se adaugă în tigaie ceapa tocată și bucățile de ardei.
Se călesc împreună timp de aproximativ 5 minute. Apoi se adaugă tamari, mierea și bulionul (sau apa). Se amestecă bine și se lasă sosul să se îngroașe puțin.
Se aduce la fierbere apa cu tăiței de orez și se verifică regulat tăițeii pentru a nu se găti prea tare. Gătiți tăițeii de orez în timpul indicat pe ambalaj, care de obicei este de doar câteva minute.
Se servește carnea împreună cu tăițeii și presărată cu rondele de ceapă verde.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Adaug un pumn de fasole si grozav.
Traducere automată
A fost evaziv
Traducere automată
Chiar excelent
Traducere automată