Tempeh cu morcovi și hrișcă
- 30 minute
- 16 minute
- Ușor
- 1 porție
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 762 Kcal
- 28 g proteine
- 40 g grăsimi
- 69 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
Plasați hrișca într-o oală și turnați apă în proporție de 1 : 1,5. Presărați cu sare, aduceți la punctul de fierbere și fierbeți 2–3 minute la foc mediu. Apoi plasați peste oală un capac și lăsați 30 de minute să se odihnească.
Într-o oală, încingeți o lingură de ulei de măsline, adăugați șalota mărunțită și căliți-o la foc mediu timp de 5–7 minute.
Adăugați apoi peste șalotă tempeh-ul tăiat cubulețe și căliți totul încă 1 minut la foc mediu.
La final, adăugați în tigaie morcovii tăiați cerculețe și încălziți încă 5 minute.
Condimentați amestecul cu chimen măcinat, cu sare și cu piper și serviți cu hrișca fiartă.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Faimă! Am intrat în această rețetă cu teamă, dar din nou s-a dovedit că nu există niciun motiv. Ne-a plăcut foarte mult.
Traducere automată