coșul este gol
Cremă de brânză de vaci cu arpagic
- 5 minute
- 0 minute
- Ușor
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 182 Kcal
- 9 g proteine
- 11 g grăsimi
- 12 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
1
Decojiți usturoiul și zdrobiți‑l într‑un bol, adăugând brânza de vaci, semințele de floarea soarelui, smântâna de orez, șalota mărunțită și arpagicul.
2
La final, condimentați cu sare, piper și serviți.
3
* Smântâna de orez reprezintă versiunea vegană a celei obișnuite. Aroma acesteia este mai intensă și conține mai puțini acizi grași saturați. Ea se poate folosi atât în bucătăria rece, cât și în cea caldă.
RECOMANDARE
Puteți să înlocuiți brânza de vaci cu crema noastră de brânză de casă.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Va doresc o zi buna 🙂 azi vreau sa creez caaguri de arpagic tartinat cu flori de arpagic 😍 Abia astept sa creez unul nou. Va anunt cum are gust 🙂😍
Traducere automată