coșul este gol
Pastetă de ouă cu cremă de brânză de casă
- 25 minute
- 0 minute
- Ușor
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 194 Kcal
- 10 g proteine
- 15 g grăsimi
- 6 g carbohidrați
Ingrediente
Mod de preparare
1
Decojiți ouăle fierte, tăiați‑le cubulețe și tăiați ceapa verde cerculețe.
2
Adăugați totul într‑un bol și amestecați cu crema de brânză, condimentând cu sare și piper.
3
Introduceți amestecul în frigider timp de 20 de minute, îna‐ inte de a servi salata.
4
Serviți pasteta pe pâine integrală.
RECOMANDARE
Pasteta este cea mai bună servită pe pâine in‐ tegrală și decorată cu felii de ridiche și creson. Dacă doriți, puteți adăuga în pastetă și ½ de linguriță de turmeric măcinat.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Super, o fac regulat cu turmeric ♥
Traducere automată
Tartina se pregateste rapid si foarte buna, putin mai dulce cu crema, dar are un gust grozav cu paine proaspata.
Traducere automată
Chiar excelent.
Traducere automată