CautăCautăoznámeníNotificăriProfilul meuProfilul meuCoș de cumpărăturiCoș de cumpărături 0
Vreau să gătesc Magazin Despre noi Contactați-ne

Valori nutriționale la o porție/bucată

  • 223 Kcal
  • 7 g proteine
  • 14 g grăsimi
  • 17 g carbohidrați

Luați-vă rămas bun de la oboseală și epuizare cu ajutorul magneziului

  • Conferă energie pe toată durata zilei
  • Ajută la relaxare
  • Sprijin pentru mușchi și oase
Informații suplimentare

Ingrediente

Reishi – revitalizare, relaxare și echilibru

  • Gata cu oboseala
  • Sănătatea ficatului
  • Medicina tradițională chineză
Informații suplimentare

Etichete

banner image

Mod de preparare

1

Preîncălziți cuptorul la 200 °C.

2

Clătiți vinetele și înțepați-le pielea de jur împrejur cu o furculiță.

3

Coaceți vinetele întregi în cuptor timp de 25-35 de minute, până când suprafața începe să arate aspră.

4

Se scot din cuptor, se lasă să se răcească puțin și se taie ambele vinete în două pe lungime.

5

Scoateți cu lingura pulpa coaptă din vinete. Se pune într-un blender și se amestecă împreună cu o lingură de ulei de măsline, pasta de susan, sucul de lămâie și un cățel de usturoi până la omogenizare.

6

Se condimentează după gust cu sare și piper.

7

Puteți decora sosul cu semințe de rodie și coriandru proaspăt înainte de servire.

8

Serviți sosul cu carne la grătar sau cu lipii, de exemplu.

Autorul rețetei
Echipa Să Mâncăm Sănătos
Creați-vă propriul rețetar
  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.

Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți

Kateřina Roszková
28. Ianuarie 2020

Kristýna Labudová
08. Octombrie 2019

banner image
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie

Abonați-vă la rețete

Fiți la curent cu noile rețete! De două ori pe săptămână, vi le trimitem pe e-mail. Iar, dacă cumva nu vă plac, vă puteți dezabona cu ușurință.

Creați-vă propriul rețetar

  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.