CautăCautăoznámeníNotificăriProfilul meuProfilul meuCoș de cumpărăturiCoș de cumpărături 0
Vreau să gătesc Magazin Despre noi Contactați-ne

Valori nutriționale la o porție/bucată

  • 188 Kcal
  • 6 g proteine
  • 4 g grăsimi
  • 31 g carbohidrați

Luați-vă rămas bun de la oboseală și epuizare cu ajutorul magneziului

  • Conferă energie pe toată durata zilei
  • Ajută la relaxare
  • Sprijin pentru mușchi și oase
Informații suplimentare

Ingrediente

Neteziți-vă tenul și descoperiți o nouă încredere în sine cu ajutorul colagenului

  • Ten strălucitor
  • Păr superb
  • Articulații sănătoase
Informații suplimentare

Etichete

banner image

Mod de preparare

1

Într-o oală, încingeți uleiul de rapiță. Adăugați ceapa și usturoiul zdrobit și căliți aproximativ 3 minute.

2

Adăugați apoi sfecla roșie și cartofii, călind încă 5 minute.

3

Turnați peste toate legumele supa de legume și lăsați să clocotească sub capac aproximativ 25 de minute.

4

Până se fierbe totul, pregătiți dip-ul de iaurt.

5

Într-un bol mic, amestecați iaurtul, 1 linguriță de chimen, hreanul și coriandrul și puneți în frigider.

6

După ce se va fierbe sfecla și cartofii, mixați totul cu un blender de mână și condimentați cu sare și piper. Serviți supa cu dip-ul de iaurt.

Autorul rețetei
Echipa Să Mâncăm Sănătos
Creați-vă propriul rețetar
  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.

Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți

Klára Baksová
10. Iulie 2023

Jiří1985
23. Februarie 2023

98jakubseznamcz
17. Octombrie 2022

evaluări_1363957
banner image
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie

Abonați-vă la rețete

Fiți la curent cu noile rețete! De două ori pe săptămână, vi le trimitem pe e-mail. Iar, dacă cumva nu vă plac, vă puteți dezabona cu ușurință.

Creați-vă propriul rețetar

  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.