
Colagen hidrolizat din pește, cu acid hialuronic și vitaminele C și E (aromă de mango)

Bisglicinat de magneziu

Căliți ceapa pe uleiul de măsline. Adăugați morcovii și prăjiți totul aproximativ 5 minute.
Adăugați în tigaie usturoiul zdrobit și căliți încă 2 minute.
Adăugați pasta de tomate, roșiile și apoi turnați supa de legume.
Aduceți supa la punctul de fierbere și adăugați lintea roșie împreună cu cimbrul.
Fierbeți totul până se va înmuia lintea roșie, ceea ce va dura aproximativ 25 de minute.
La final, condimentați cu sare și piper.
Dacă doriți, puteți adăuga în supă și puțin ardei iute chilli uscat.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
excelent, si nu sunt un mare fan al leguminoaselor, datorita acestei retete am inclus lintea in dieta mea obisnuita, astazi gatesc aceasta supa cam a patra oara de la inceputul anului :)
Traducere automată
Delicios, pâine prăjită cu brânză coptă, cină copioasă
Traducere automată
este excelenta :D
Traducere automată