Supă de linte roșie
- 10 minute
- 35 minute
- Medie
Vă plac leguminoasele, dar nu vă place să așteptați până se înmoaie? Atunci această supă cremă de linte roșie cu morcovi și roșii vă va economisi o mulțime de timp. Aceasta deoarece lintea roșie se va înmuia deosebit de rapid, totodată păstrându-și gustul său caracteristic. Cu siguranță se vor bucura de această rețetă și veganii, deoarece nu conține nici măcar o picătură de smântână.
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 229 Kcal
- 10 g proteine
- 8 g grăsimi
- 30 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
1
Căliți ceapa pe uleiul de măsline. Adăugați morcovii și prăjiți totul aproximativ 5 minute.
2
Adăugați în tigaie usturoiul zdrobit și căliți încă 2 minute.
3
Adăugați pasta de tomate, roșiile și apoi turnați supa de legume.
4
Aduceți supa la punctul de fierbere și adăugați lintea roșie împreună cu cimbrul.
5
Fierbeți totul până se va înmuia lintea roșie, ceea ce va dura aproximativ 25 de minute.
6
La final, condimentați cu sare și piper.
7
Dacă doriți, puteți adăuga în supă și puțin ardei iute chilli uscat.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Delicios, pâine prăjită cu brânză coptă, cină copioasă
Traducere automată
este excelenta :D
Traducere automată
Este foarte bun si fara morcovi!
Traducere automată