Supă de morcovi
- 10 minute
- 43 minute
- Ușor
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 136 Kcal
- 2 g proteine
- 7 g grăsimi
- 16 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
Se toacă mărunt șalota și usturoiul. Se curăță și se taie morcovii în felii.
Se încălzesc 2 linguri de ulei de măsline într-o oală.
Adăugați șalota și usturoiul și sotați la foc mediu timp de aproximativ 2 minute.
Adăugați morcovii tăiați și continuați să sotați la foc mediu încă 5-10 minute.
Se toarnă stocul de legume și se fierbe la foc mic până când morcovii sunt moi (aproximativ 20-30 de minute).
La final, se sărează, se piperă și se adaugă rozmarinul.
Se lasă supa finită să se răcească, se mixează cu un blender de mână și se îndulcește cu zahăr de cocos, dacă se dorește.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Simplu, delicios si nutritiv!
Simplu și delicios - am adăugat ghimbir în loc de usturoi și puțin suc de portocale.
Traducere automată