
Colagen hidrolizat din pește, cu acid hialuronic și vitaminele C și E (aromă de mango)

Bisglicinat de magneziu

Preîncălziți cuptorul sau grillul la 190°C.
Puneți cușcușul într‑un bol și turnați peste el 300 ml de apă fierbinte. Condimentați cu sare și piper, acoperiți cu un capac și lăsați cușcușul să absoarbă apa (aproximativ 10 minute).
Curățați legumele, tăiați‑le cubulețe și amestecați‑le într‑un bol mare cu uleiul de măsline și condimentele.
Plasați legumele pregătite pe o tavă sau răspândiți‑le pe un grill încins și coaceți la 180–190°C, timp de 15 minute. După 10 minute, adăugați în tavă nucile.
La final, amestecați legumele cu cușcușul, porționați în 4 boluri și serviți cu busuiocul mărunțit.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Nucile delicioase, prăjite scurt, i-au dat o aromă absolut minunată. Data viitoare, aș coace toate legumele pentru aproximativ 25 de minute, apoi le-aș tăia în cuburi mici.
Traducere automată