CautăCautăoznámeníNotificăriProfilul meuProfilul meuCoș de cumpărăturiCoș de cumpărături 0
Vreau să gătesc Magazin Despre noi Contactați-ne

Valori nutriționale la o porție/bucată

  • 290 Kcal
  • 16 g proteine
  • 14 g grăsimi
  • 25 g carbohidrați

Completare eficientă și sigură de 100% din doza zilnică recomandată de magneziu

  • Stimularea procesului de regenerare
  • Ajută la migrene
  • Mai mult de 1.000 de recenzii
Informații suplimentare

Ingrediente

Frumusețea nu a avut niciodată un gust mai bun! Încercați colagen de mango

  • Ten tineresc
  • Păr superb
  • Unghii puternice
Informații suplimentare

Etichete

banner image

Mod de preparare

1

Turnați apă clocotită peste spanac, stoarceți-l și apoi tăiați-l în bucățele mici.

2

Într-un bol mare, amestecați spanacul cu parmezanul, ouăle, făina, ricotta, sarea și untul topit.

3

Creați un aluat compact și fără cocoloașe. În cazul în care aluatul este prea subțire, adăugați făină, în cazul în care este prea dens, adăugați apă.

4

Separați aluatul în 4 bucăți egale, creând 4 cilindrii de o lungime identică.

5

Tăiați cilindrii în bucățele aproximativ de mărimea degetului mare. Dacă doriți, puteți să le apăsați încă puțin cu furculița.

6

Într-un bol mare, puneți apă la fiert și adăugați multă sare. Plasați toate găluștele în apa clocotită și lăsați să fiarbă.

7

După ce găluștele se înalță la suprafață, scoateți-le din apă.

8

Într-o tigaie mare, încingeți o lingură de ulei de măsline, adăugați ceapa mărunțită și usturoiul zdrobit, călind totul 3–4 minute. Turnați peste roșiile din conservă și condimentați cu cimbru, rozmarin, sare și piper. Lăsați totul să fiarbă 5 minute.

9

Serviți găluștele cu sosul de roșii. Dacă doriți, le puteți presăra cu puțin parmezan.

Autorul rețetei
Echipa Să Mâncăm Sănătos
Creați-vă propriul rețetar
  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.

Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți

Andy Kváčová
29. Martie 2024

Pentru mine este o rețetă bună când îmi vine să iau un prânz fără carne, dar găluștele erau foarte lipicioase, așa că am ajuns să le formez cu ajutorul lingurii și să le arunc direct în apă.

Traducere automată

evaluări_1291924
Maria Rudzińska-Chazan
22. Aprilie 2023

Nu stiu daca este vina traducerii. În bucătăria poloneză, copitele sunt tăiței de cartofi fierți și nu există nici un gram din acest ingredient aici 🤷 ♀️

Traducere automată

Ivana Medvecká
18. Aprilie 2023

Foarte gustos 👍

Traducere automată

banner image
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie

Abonați-vă la rețete

Fiți la curent cu noile rețete! De două ori pe săptămână, vi le trimitem pe e-mail. Iar, dacă cumva nu vă plac, vă puteți dezabona cu ușurință.

Creați-vă propriul rețetar

  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.