coșul este gol
Penne cu sos de conopidă
- 5 minute
- 20 minute
- Ușor
De ce să turnați peste paste doar un sos de smântână? Noi ne-am lăsat mintea să zburde, astfel încât am creat acest sos delicios și sănătos, cu arome echilibrate. Acesta este lejer, miroase nemaipomenit și din textura sa nici nu veți recunoaște că ar conține conopidă, chiar dacă o veți simți la gust – aceasta deoarece conopida este substitutul ideal și pentru făină.
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 323 Kcal
- 16 g proteine
- 10 g grăsimi
- 42 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
1
Fierbeți pastele penne conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
2
Adăugați restul ingredientelor într-o tigaie și încălziți până se va înmuia complet conopida (aproximativ 20 de minute).
3
Apoi, pasați toate ingredientele din tigaie și adăugați-le peste pastele strecurate. La final, adăugați peste paste mozzarella.
4
Acest sos este delicios și alături de legume coapte, la fel ca și alte tipuri de paste sau orez.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Bun, dar fără gust. Recomand să adaugi niva niva sau niște brânză
Traducere automată