Pui cu turmeric și lapte de cocos
- 15 minute
- 30 minute
- Ușor
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 384 Kcal
- 26 g proteine
- 26 g grăsimi
- 10 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
Se taie pieptul de pui în fâșii. Se curăță și se taie morcovii în felii. Se toacă mărunt ceapa. Se stoarce usturoiul.
Se încălzește 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie adâncă, se adaugă ceapa tăiată mărunt și se prăjește aproximativ 2 minute la foc mediu. Adăugați conopida și morcovii tăiați în tigaie și sotați încă 5 minute.
Adăugați în tigaie usturoiul pisat, turmericul și condimentele de curry și turnați deasupra stocul de legume. Se fierbe timp de aproximativ 10 minute la foc mediu, cu capacul pus.
Între timp, se încinge 1 lingură de ulei de măsline într-o a doua tigaie, se adaugă pieptul de pui tăiat cubulețe și se prăjește timp de aproximativ 10 minute la foc mediu.
Adăugați pieptul de pui prăjit în tigaia cu amestecul de legume, turnați laptele de cocos, adăugați fasolea și fierbeți conținutul tigăii timp de 5-10 minute la foc mediu.
Împărțiți puiul gata preparat în 4 porții, asezonați cu sare și piper după gust și serviți.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Intotdeauna am facut sosul cu carnea in sine. De acum înainte nu voi face altceva decât legume. Excelent!
Traducere automată