Risotto cu dovleac
- 5 minute
- 40 minute
- Greu
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 394 Kcal
- 10 g proteine
- 10 g grăsimi
- 65 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
Într-o tigaie mare, încingeți 2 linguri de ulei de măsline. Tăiați ceapa verde în cerculețe subțiri și căliți-o timp de 2 minute.
Adăugați orezul și căliți încă puțin, până va deveni translucid.
În tigaie, adăugați piureul de dovleac împreună cu turmericul, sarea, ardeiul iute chilli și oregano-ul, călind încă 5 minute.
Turnați aproximativ 100 ml de supă de legume în tigaie. Lăsați orezul să absoarbă complet lichidul și apoi turnați încă 100 ml. Procedați astfel cu restul supei până se va fierbe complet orezul (în cazul în care vi se termină supa, folosiți apă).
Cât timp risotto-ul este încă cald, adăugați ricotta și untul clarificat și serviți.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Îndrăznesc să spun că pot găti. Soțul meu a spus că aceasta a fost cea mai bună mâncare pe care a avut-o de la mine. Nu am mâncat niciodată un risotto mai bun, într-adevăr. A fost absolut grozav.
Traducere automată
foarte bun, am adaugat doar o jumatate de lingurita de chili pentru ca 1 lingurita era prea mult pentru mine :). În loc de ricotta, am folosit brânză Philadelphia și o bucată de dulci de luncă :)
Traducere automată
Am avut mozzarella putin copta fara lactoza (174g) in loc de ricotta si a fost buna😁 pentru orez cu bob lung, bulionul a iesit la 900ml☺️
Traducere automată