Risotto cu pui și ciuperci
- 10 minute
- 30 minute
- Greu
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 480 Kcal
- 24 g proteine
- 9 g grăsimi
- 75 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
Încingeți o lingură de ulei de rapiță și căliți orezul un timp scurt, turnați apoi peste acesta supa de legume.
Transferați tigaia în cuptor și coaceți la 180 °C până va deveni moale (timp de aproximativ 25–30 de minute).
Până se coace orezul, încingeți puțin unt clarificat și căliți ciupercile tăiate cubulețe, usturoiul zdrobit și rozmarinul, apoi stingeți focul.
Curățați pieptul de pui, presărați cu sare și prăjiți pe o tigaie antiaderentă fără grăsime pe ambele părți. Apoi, sfâșiați pieptul de pui cu ajutorul unei furculițe în bucăți mai mici.
Scoateți orezul din cuptor, adăugați crema de brânză de casă, amestecul de ciuperci și pieptul de pui sfâșiat. Amestecați totul bine, împărțiți în porții individuale și presărați cu rozmarin și cu parmezan răzuit.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Versiunea mea preferată de risotto. Multumesc pentru reteta.
Traducere automată
Funcționează. Brânza dă risotto-ului un gust acru, iar rezultatul amintea mai mult de koulada fără mărar.
Traducere automată