Risotto de ciuperci cu ricotta și spanac
- 15 minute
- 50 minute
- Medie
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 371 Kcal
- 12 g proteine
- 16 g grăsimi
- 48 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
Se încălzesc 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie adâncă.
Se adaugă usturoiul pisat, se amestecă și se adaugă imediat orezul în tigaie.
Prăjiți orezul timp de 4-5 minute. Orezul va deveni translucid după câteva minute - acum turnăm aproximativ jumătate din supă. Când orezul a absorbit toată zeama, adăugați restul. Se amestecă în mod constant risotto-ul cu lingura de gătit pentru a nu se arde. Întregul proces de gătire durează aproximativ 30-35 de minute.
Gustați orezul și, dacă este încă tare, adăugați apă și continuați să gătiți până când devine moale.
Se amestecă spanacul, ricotta și sucul de lămâie în orez.
Se încălzește 1 lingură de unt clarificat într-o a doua tigaie. Curățați ciupercile, tăiați-le în patru și prăjiți-le rapid în tigaie, la foc mare.
Se amestecă ciupercile prăjite în orez, se condimentează după gust cu sare și piper, se împarte în 4 porții și se presară fiecare cu ceapă verde.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Nejlepsi rizoto,co jsem kdy jedla. Je doopravdy vyborne. Nic tomu nechybi.
Traducere automată
absolut grozav! Cu siguranta o voi face din nou :)
Traducere automată
pentru prima data am reusit un risotto cremos, a fost delicios!
Traducere automată