Risotto din bulgur cu ciuperci
- 10 minute
- 30 minute
- Ușor
Aveți poftă de risotto, dar doriți ceva mai puțin caloric? Atunci trebuie să dați o șansă acestui risotto din bulgur, cu legume și ciuperci. Nu aveți nevoie decât de ingredientele pe care le puteți găsi în cămară și nici nu o să petreceți prea mult timp cu prepararea. Ca răsplată veți putea savura un prânz (sau o cină) lejer, plin cu fibre și cu puține grăsimi.
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 371 Kcal
- 10,2 g proteine
- 11,4 g grăsimi
- 58,7 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
1
Puneți ciupercile uscate în apă caldă la muiat, timp de 5–10 minute. Tăiați ceapa mărunt.
2
Într-o oală, încălziți uleiul de măsline și căliți ceapa la foc mediu. După ce va deveni ceapa translucidă, adăugați supa de legume, bulgurul și ciupercile. Fierbeți întregul amestec aprox. 20 de minute la foc mic. Dacă doriți, puteți adăuga și apa de la ciuperci.
3
După ce s-a fiert bulgurul, adăugați mazărea sau fasolea verde și încălziți risotto-ul încă puțin, pentru ca toate ingredientele să se încălzească uniform.
4
La final, adăugați sare și piper după gust și o lingură de ghee.
RECOMANDARE
În sezonul ciupercilor, puteți folosi ciuperci proaspete.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Simplu si foarte gustos, am adaugat praz si ciuperci in loc de ciuperci uscate
Traducere automată
1*
Traducere automată