Rulouri de pui umplute cu spanac și parmezan
- 30 minute
- 20 minute
- Medie
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 297 Kcal
- 30 g proteine
- 17 g grăsimi
- 4 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
Decojiți ceapa și mărunțiți-o. Zdrobiți usturoiul. Clătiți frunzele de spanac și tăiați-le în bucăți mici.
Spălați pieptul de pui, uscați-l și bateți-l ușor, pentru ca fiecare parte să fie la fel de groasă.
Într-un castron, amestecați o lingură de ulei de măsline, boiaua afumată, coriandrul uscat, sare și piper. Dați pieptul de pui prin acest amestec și lăsați-l să se marineze.
Până se marinează puiul, pregătiți-vă amestecul de spanac. Încingeți o lingură de ulei de măsline în tigaie, adăugați ceapa mărunțită și căliți 1–2 minute la foc mediu până va deveni ceapa translucidă. Apoi, adăugați ceapa zdrobită și spanacul, călind încă 3–4 minute.
Întindeți amestecul de spanac pe pieptul de pui și presărați cu parmezan răzuit. Rulați puiul și străpungeți-l cu o scobitoare (sau legați-l cu o sfoară de bucătărie).
Încingeți o tigaie antiaderentă la foc mediu și frigeți rulourile din toate părțile uniform (va dura aproximativ 15 minute).
Turnați unt clarificat topit peste rulourile create și serviți.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
google@prudek.com
Traducere automată
Uimitor. Nu am gătit data trecută.
Traducere automată