coșul este gol
Salată de orez cu dressing dulce-acrișor și sfeclă roșie
- 15 minute
- 0 minute
- Ușor
Nu aruncați orezul rămas. Se poate folosi din nou. De exemplu, pentru această salată rece de orez. Puteți folosi toate resturile de legume pe care le găsiți în frigider.
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 282 Kcal
- 8 g proteine
- 18 g grăsimi
- 32 g carbohidrați
Ingrediente
- 200 g de sfeclă roșie gătită
- 150 g de orez integral fiert
- 100 g de Morcov
- ½× avocado
- 50 g de migdale feliate
- 60 g de spanac baby proaspăt
Etichete
Mod de preparare
1
Radeți sau tăiați în cubulețe sfecla gătită și puneți-o într-un bol mare de salată. Procedeți la fel cu morcovii.
2
La sfeclă și morcovi adăugăm orez, migdale feliate și spanac.
3
Se amestecă toate ingredientele pentru dressing într-un bol mic și se toarnă dressingul în bolul de salată peste restul ingredientelor.
4
La final, se adaugă avocado tăiat cubulețe, se împarte totul în 2 porții și se servește.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți