Șnițel de pui cu fulgi de porumb
- 15 minute
- 25 minute
- Ușor
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 249 Kcal
- 36 g proteine
- 5 g grăsimi
- 20 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
Preîncălziți cuptorul la 180 °C.
Curățați, clătiți și tăiați pieptul de pui în felii. Se pune făina integrală într-o farfurie adâncă, ouăle bătute cu laptele și un praf de sare în cea de-a doua și fulgii de porumb fărâmițați cu mâna în cea de-a treia. Se tăvălește fiecare bucată de piept de pui mai întâi în făină, apoi în amestecul de ouă și în final în fulgii de porumb.
Se întind bucățile de carne pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, se bagă în cuptor, se reduce temperatura la 170 °C și se coace timp de 20-25 de minute.
Verificați bucățile de carne înainte de servire - scoateți cea mai groasă bucată și tăiați-o în două. În cazul în care carnea este încă roz la mijloc, se mai pune la cuptor câteva minute.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Aproximativ
Traducere automată
Excelent, foarte bun. L-am făcut și pentru copii și le-a plăcut foarte mult. Am o hârtie de copt specială care se lipește adesea de ceva. Așa că am pus puțin ulei de floarea soarelui acolo, am frecat hârtia cu el și rezultatul este excelent.
Traducere automată
excelent, cam uscat, dar nu stiu daca e cuptorul :)
Traducere automată