Somon cu sfeclă roșie și broccoli
- 15 minute
- 12 minute
- Ușor
Un fel de mâncare foarte reușit, care probabil că are un gust mai bun decât arată, și asta spune ceva. Dacă nu ați încercat niciodată combinația de somon, broccoli și sfeclă roșie, atunci astăzi este ziua voastră norocoasă, pentru că nu veți găsi o rețetă mai bună în acest sens.
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 521 Kcal
- 56 g proteine
- 26 g grăsimi
- 17 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
1
Preîncălziți cuptorul la 170-180 °. Se clătește broccoli și se opărește în apă clocotită timp de aproximativ 4 minute. După ce se scoate, se clătește cu apă rece și se pune deoparte.
2
Se sărează somonul și se presară cimbru uscat pe ambele părți.
3
Se încălzește 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie. Puneți somonul în tigaie și rumeniți-l timp de 3-4 minute, cu pielea în jos, și aproximativ 1 minut pe cealaltă parte.
4
Puneți tava în cuptor și coaceți somonul timp de 4 minute la 170-180 °C.
5
Se servește somonul la cuptor cu broccoli și sfeclă roșie.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți