coșul este gol
Steak la grătar
- 2 minute
- 9 minute
- Ușor
Uneori, nimic nu bate o bucată bună de carne. Iată un sfat pentru un preparat rapid, ușor și irezistibil de delicios, care vă va satisface cu siguranță pofta de carne. Vă lăsăm pe voi să alegeți garnitura.
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 382 Kcal
- 41 g proteine
- 23 g grăsimi
- 3 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
1
Sărați și piperați bucățile de steak, ungeți-le cu rozmarin uscat și ulei și puneți-le pe grătarul preîncălzit.
2
Frigeți fiecare steak timp de 3 minute pe o parte și 3 minute pe cealaltă parte.
3
Apoi se așează carnea pe marginea grătarului și se închide grătarul. Lăsați fripturile pe grătar încă 4-5 minute, cu grătarul închis.
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți