CautăCautăoznámeníNotificăriProfilul meuProfilul meuCoș de cumpărăturiCoș de cumpărături 0
Vreau să gătesc Magazin Despre noi Contactați-ne

Valori nutriționale la o porție/bucată

  • 170 Kcal
  • 4 g proteine
  • 10 g grăsimi
  • 15 g carbohidrați

Reishi – revitalizare, relaxare și echilibru

  • Gata cu oboseala
  • Sănătatea ficatului
  • Medicina tradițională chineză
Informații suplimentare

Ingrediente

Luați-vă rămas bun de la oboseală și epuizare cu ajutorul magneziului

  • Conferă energie pe toată durata zilei
  • Ajută la relaxare
  • Sprijin pentru mușchi și oase
Informații suplimentare

Etichete

banner image

Mod de preparare

1

Într-o oală medie, încălziți untul clarificat, adăugați ceapa mărunțită, călind-o.

2

După aproximativ 5 minute, adăugați dovleacul curățat și tăiat cubulețe împreună cu usturoiul zdrobit și căliți încă 5 minute.

3

Turnați supa de legume peste dovleac, puneți capacul și fierbeți aproximativ 30–35 minute.

4

Îndepărtați oala de pe foc și lăsați supa să se răcească, apoi pasați-o cu un blender de mână, până veți obține o cremă delicată.

5

Condimentați supa și turnați smântâna. La final, amestecați și serviți.

Autorul rețetei
Echipa Să Mâncăm Sănătos
Creați-vă propriul rețetar
  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.

Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți

klarasejmenuju
12. Septembrie 2024

excelent chiar si cu crema normala :)

Traducere automată

Hendrychová Anna
11. August 2024

Mare! Tata, căruia nu-i place dovleacul, este mulțumit și chiar s-a dus să adauge ceva :D. Am mai adaugat putin chili :D

Traducere automată

evaluări_1416447
Bára Urbanovská
10. Noiembrie 2023

banner image
Mai multe detalii despre rețetar www.jimezdrave.cz
Rețete sănătoase și ușoare pentru întreaga familie

Abonați-vă la rețete

Fiți la curent cu noile rețete! De două ori pe săptămână, vi le trimitem pe e-mail. Iar, dacă cumva nu vă plac, vă puteți dezabona cu ușurință.

Creați-vă propriul rețetar

  • Salvați rețetele preferate
  • Scrieți propriile observații la rețete
  • Fiți la curent cu evaluările dvs.