
Colagen hidrolizat din pește, cu acid hialuronic și vitaminele C și E (aromă de mango)

Bisglicinat de magneziu

Într-o oală medie, încălziți untul clarificat, adăugați ceapa mărunțită, călind-o.
După aproximativ 5 minute, adăugați dovleacul curățat și tăiat cubulețe împreună cu usturoiul zdrobit și căliți încă 5 minute.
Turnați supa de legume peste dovleac, puneți capacul și fierbeți aproximativ 30–35 minute.
Îndepărtați oala de pe foc și lăsați supa să se răcească, apoi pasați-o cu un blender de mână, până veți obține o cremă delicată.
Condimentați supa și turnați smântâna. La final, amestecați și serviți.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Supa simplă excelentă. Am făcut dovlecei cu lapte de cocos și am adăugat puțin ghimbir și chili pentru căldură. Delicios.
Traducere automată