Supă cremă de morcovi cu ardei iute
- 10 minute
- 35 minute
- Ușor
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 305 Kcal
- 5 g proteine
- 19 g grăsimi
- 30 g carbohidrați
Ingrediente
Mod de preparare
Decojiți morcovii și tăiați‑i cubulețe mici. Mărunțiți ceapa și ardeiul iute.
Încingeți o lingură de ulei de măsline într‑o tigaie, adăugați ceapa, călind‑o la foc mediu, timp de 4 minute.
Apoi, adăugați morcovii și ardeiul iute, călind la foc mic încă aproximativ un minut.
Turnați peste supa de legume, aduceți la fierbere și fierbeți la foc mic, până ce morcovii vor deveni moi (aproximativ 30 de minute).
După aceea, opriți focul, turnați laptele de cocos și pasați totul cu un blender de mână.
La final, strecurați supa printr‑o strecurătoare, adăugați coaja unei lime și condimentați cu sare și piper.
Împărțiți supa în 4 farfurii și serviți cu felii de pâine prăjită.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Excelent!
Traducere automată
Cea mai bună supă de morcovi pe care am mâncat-o vreodată. Îmi place foarte mult să gătesc.
Traducere automată