Supă cu praz, cartofi și pătrunjel
- 15 minute
- 25 minute
- Ușor
Valori nutriționale la o porție/bucată
- 99 Kcal
- 3,5 g proteine
- 1,9 g grăsimi
- 16,7 g carbohidrați
Ingrediente
Etichete
Mod de preparare
Decojiți cartofii și ceapa, curățând, în același timp, pătrunjelul. Tăiați toate legumele – mărunțiți ceapa, tăiați cartofii și pătrunjelul cubulețe și prazul în cerculețe.
Într-o oală, încingeți puțin ulei, adăugați ceapa, pătrunjelul și cartofii și prăjiți 5 minute la foc mediu.
Adăugați prazul și prăjiți încă 5 minute.
Turnați supa de legume peste legumele călite și adăugați cimbrul, sarea și piperul. Lăsați întregul amestec să fiarbă la foc mic, până ce cartofii vor deveni moi (15 minute).
Turnați apoi ½ din supă într-o altă oală și pasați-o cu un blender de mână. Turnați-o apoi înapoi în restul supei.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Am fost surprins cât de delicioasă a fost supa! Am mai adăugat un ou omletă, dar nu a fost necesar. Oricum era suficient de gros. Abia aștept să-l gătesc din nou. Întreaga familie i-a plăcut👍
Traducere automată
A avut un gust foarte bun :)))
Traducere automată
Cea mai bună supă de porc pe care am mâncat-o vreodată. Gătesc în mod repetat.
Traducere automată