
Colagen premium cu acid hialuronic și vitaminele C și E (aromă de mango)

Bisglicinat de magneziu

Spălați conopida și dați-o pe răzătoarea grosieră.
Se încing 2 linguri de ulei de măsline într-o cratiță și se sotează ceapa tocată mărunt. Se adaugă conopida rasă și ghimbirul și se amestecă.
Se toarnă 200 ml de apă și 400 ml de lapte de cocos.
Se fierbe timp de aproximativ 10-12 min până când conopida este moale.
Apoi se ia supa de pe foc, se mixează cu un mixer de mână sau într-un mixer vertical și se condimentează după gust cu sare și piper.
Împărtășiți impresiile și sfaturile dvs. cu ceilalți
Am fiert toata conopida in apa in care am aruncat imediat bulionul de legume, nu aveam stoc, m-am inspirat sa pun curry si supa a fost excelenta 👌
Traducere automată
Bomba, foarte gustoasa, super consistenta (am folosit lapte in conserva). Am adăugat curry și suc de lamaie, nucșoară rasă deasupra și a fost cu adevărat uimitor.
Traducere automată